Каталог 5 Avon Україна 2019

Каталог 4 Avon Україна 2019
12.07.2019
Каталог 6 Avon Україна 2019
12.07.2019

Гортати і дивитися каталог Ейвон 5 2019 Україна

Avon каталог 5 Цього року на прилавках магазинів було представлено багато нових одиниць парфумерії та косметики від самих різних брендів. Але як серед усіх вибрати той аромат або відтінок, який ідеально підкреслить ваш настрій? Вибір здається не простим. Всі бренди однаково хороші і дивують великою кількістю новинок цього року. Але є той, хто зумів відзначитися, як ви вже могли здогадатися, про це далі.

Зовсім недавно на виставці косметики був представлений новий avon каталог 5 2019 Україна. У каталозі було представлено багато спокійних, і в той же час насичених відтінків. Завдяки такому дивовижному поєднанню, каталог 5 2019 Ейвон Україна зумів справити позитивне враження не тільки на прихильників Ейвон 5 2019 Україна, але і на людей, що зіткнулися з ним вперше.

Ейвон 5 2019 Україна дивитися онлайн

Ми спробували з’ясувати, чим же всім так сподобався новий каталог 5 2019 Ейвон Україна? І у нас в магазині, одним з перших опинився тестовий зразок зволожуючою губної помади Luxe. Діставши її з коробки, ми відразу оцінили приємний зовнішній вигляд помади. Корпус зроблений з якісних матеріалів, які виразно підходять помаді преміум класу. Що стосується самої помади, то її текстура ідеально зволожує губи і дарує відчуття легкості.

На цьому каталог не закінчується, також до нього увійшли і інші цікаві новинки, на які варто звернути увагу, а саме:

  • Catherine Lansfield – дорожня сумка від популярного бренду в Європі
  • Парфумерна вода Luck
  • Олівець для очей ‘Діамант’ Avon True

Звичайно, можна каталог Ейвон 5 2019 Україна дивитися онлайн на сайті, але подивившись наживо і все пощупавши ми зрозуміли, що почуття виникають зовсім інші, ніж від перегляду через сайт. Ціна на Ейвон каталог 5 2019 Україна в цьому році визначено радує, вона прийнятна і не стане перешкодою при покупці для себе або в подарунок.

Реєстрація в Ейвон Україна проводитися шляхом заповнення анкети на сайті. Для того, що б скористатися каталогом і зробити замовлення необхідно бути зареєстрованим і стати представником Ейвон.

➤ Avon як замовити?

Завдяки гарним і яскравим каталогам з пробниками, консультанти можуть пропонувати покупцям товар, без наявності торгової точки, пояснюючи, як оплатити Avon онлайн. Замовлення можна зробити через інтернет завдяки електронним каталогом. Досить вибрати потрібні позиції і оплатити їх. Для зареєстрованих користувачів з паспортними даними є можливість відстрочки оплати.

➦ Як оплатити Avon?

Зробивши замовлення є два варіанти оплатити його. Першим буде оплата картою, приват 24 або будь-який інший банк

Ще одним способом є накладений платіж. Замовлення буде оброблений і відправлений на відділення пошти і оплачує його одержувач на відділенні.

Кожен новачок отримує не просто каталог, але і професійну підтримку менеджера. Нові представники проходять спеціальне навчання, де дізнаються всю необхідну інформацію про бренд і маленькі секрети продажів.

★ Правила реєстрації новим представником?

Все, що потрібно для того, щоб зареєструватися в Avon, так це доступ в інтернет. Сайт пропонує прості правила реєстрації новим представникам , щоб кожен міг стати консультантом-новачком, який зможе не тільки отримувати різні пільги і хорошу косметику зі знижкою, але і добре заробляти.

Щоб почати роботу на сайті необхідно просто заповнити форму, вказавши прізвище, ім'я, по батькові, номер телефону. З кожним зв'яжуться менеджери і новачок може сміливо починати роботу. Вся реєстрація є безкоштовною.

✔ Як заробити в Ейвон?

Косметика залишається актуальною в будь-який час, і у всіх є багато друзів і родичів, які використовують Ейвон. Лінійка продуктів має необхідні кошти для будь-яких запитів і потреб жінок і чоловіків. Зареєструвавшись на сайті, пройшовши навчання і знаючи як заробити в Ейвон, можна отримувати прибуток за допомогою прямих продажів, пропонуючи товари своїм знайомим. Або ж знайти людей, які зацікавиться бізнесом в Ейвон і отримувати відсотки від їх прибутку.

Крім цього, консультанти можуть отримати бонуси:

  • Учавствовать в розіграші путівок
  • Користуватися бізнес-інструментами для заробітку
  • Отримувати різні знижки на важливе для кар'єри навчання